Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 90.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4hod. 25min
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Panettone
34 Std. 25 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Broad bean bruschetta
30min
Peach and cardamom pie
1 godz. 35 min