![Baked Cabbage Pierogis Baked Cabbage Pierogis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3aca275d-8901-485d-9f64-07d2fc249765/Derivates/4b7769d5-0b74-4ff7-af4b-468abb7c698f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 90.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Ukrainian dressed herrings
1h
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Bulghur and lentil soup
1h
Silverbeet and mushroom calzone
2sa
Artisan potato bread
2hod. 5min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2hod. 25min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min