Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 90.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Potato pancakes
45 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1j
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Placki
40 Min
Vienna sausages with split pea soup
1j 10 menit
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1j 15 menit