Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 222.9 mg
Alternatieve recepten
Ghost biscuits
1h 15min
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Dark Chocolate Bars
20h
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Rye sourdough loaf
18h 20 min.
Super antioxidant juice
10 min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min