Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 222.9 mg
Alternatieve recepten
Caramel toffees
2 Std.
Quark
3 Std.
Vegetarian Pizza
Geen beoordelingen
Long Rise Pizza
20h
Basic kimchi
144 Std. 20 Min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Spelt bread
26sa
Provençal alouettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2u. 15min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min