Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 287.7 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15 min.
Breakfast fruit bars
1h 20min
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Sabrina's honey bush bars
40min
Basic muffin mix
30min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Basic berry muffins
40min