Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 4 eggs
- 1 bunch asparagus, trimmed
- 40 - 60 g kale, roughly chopped
- 40 - 60 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, to drizzle (optional)
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g cheese (goats cheese or feta)
- ½ avocado, cut into slices
- paprika, to sprinkle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 lemon, cut into wedges (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 363.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silky sweet potato mash
25min
Seared steak and rocket salad
20min
Green smoothie
10 Min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Guacamole with mango
10 Min