Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 114.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 10.8 g
Alternatieve recepten
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Lamb korma
4 Std.
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Mexican chicken stew
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken tikka masala
1h 10min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min