Apparaten en Accessoires
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Eiwitten
43 g
Calorieën
3730.3 kJ /
888.2 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
10.8 g
Koolhydraten
114.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan street food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Lamb korma
4 Std.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Tandoori chicken
1 Std. 35 Min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min