Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2689 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 71.137 g
- Koolhydraten
- 31.133 g
- Vetten
- 24.448 g
- Vezels
- 5.315 g
Alternatieve recepten
Keftethes (Greek meatballs)
40p
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40p
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20 min