
Apparaten en Accessoires
Vindaloo pork
Voorbereiding 15min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Curry mix
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
cinnamon quill2 cm
-
whole cloves4
-
cardamom pods2
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves6
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 pinch
-
olive oil1 tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
Pork belly
-
pork belly meat, boned and scored1000 g
-
brown onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
fresh bird's eye chillies trimmed and cut into pieces2 - 3
-
olive oil30 g
-
fresh curry leaves8
-
soft dark brown sugar1 tbsp
-
water1400 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
basmati rice200 g
-
black mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
roasted unsalted cashew nuts toasted50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
980.8 kcal /
4119.8 kJ
Eiwitten
57.2 g
Vetten
60.6 g
Koolhydraten
49.9 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
18.5 g
Natrium
1024.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland