Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g chipotle chillies, dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117.3 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 83.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Chicken picadillo cups
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Pico De Gallo
15min
Pico De Gallo
15min
Huevos Rancheros
45min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min