Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime-pickled onions
- 2 red onions, cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes, juice only
- 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies, stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange, juiced
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- tortillas, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1681.3 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2086.3 mg
Alternatieve recepten
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Chicken picadillo cups
40min
Tuna poke bowl
1h
Patatas bravas with chorizo
1h 20 min
Guacamole
10 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chimichurri
5 min
Thai beef salad with noodles
1h
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai chicken wraps
40min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min