Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360.5 kJ / 323.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 446.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli chutney quesadillas
1h
Chilli con carne
45 Min
Chilli con carne
40min
Red rice
55 Min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Penne and vegetables
35min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Adobo beef
1h 10min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Family beans
25min
Pad see ew
30min