Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 100 g mixed vegetables, cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)
- 3 tbsp raw sugar
- 1 tbsp fine salt
- 250 g white wine vinegar
- 1 dried bay leaf
- 6 coriander seeds
Prosciutto batons
- 8 slices prosciutto
Cocktail mix
- 2 fresh jalapeño chillies, stalks removed and deseeded if preferred
- 1 tsp flaked salt
- 750 g tomato juice
- 80 g lime juice (approx. 4 limes)
- 250 g mezcal
- 10 ice cubes
- 1 tsp smoked paprika
Assembly
- 1 tbsp fine salt
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 limes, cut into quarters
- ice cubes, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 482.8 kJ / 114.9 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 3243.9 mg
Alternatieve recepten
Tamales Verdes
2h 55 min
Steak tartare
10min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Bloody Mary
10min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Oysters Mignonette
5min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Chimichurri
5min