![Mushroom cappuccino Mushroom cappuccino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A794D799-0FC3-4C1B-9BF7-B0ED53C8F143/Derivates/B95E4DAF-5F7D-446C-A780-BBBC1AD1A93B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushrooms
- 60 g eschalots
- 30 g unsalted butter
- 550 g button mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 100 g water
- 1 tbsp sherry (optional)
- 1 tsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 654.8 kJ / 155.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 109.7 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20p
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Wafu dressing
20p
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Basil sorbet (palate cleanser)
10p
Fish stock
35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min