Apparaten en Accessoires
Mushroom cappuccino
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
8 portions
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
109.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
654.8 kJ /
155.9 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
1.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pork and chicken terrine
3u. 20min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Geen beoordelingen
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2u. 20min
Korean Ginseng Chicken
1u. 10min
Mushroom Meat Sauce
50min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20u. 45min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
XO sauce
1u. 50min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Fresh fennel salad
10min