Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushrooms
- 60 g eschalots
- 30 g unsalted butter
- 550 g button mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 100 g water
- 1 tbsp sherry (optional)
- 1 tsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 654.8 kJ / 155.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 109.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Cloudy apple cider jelly
5h
Pork and porcini roulade
5h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
XO sauce
1h 50min
Creamed spinach
15min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min