Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 500 g green papaya, cut into julienne (see Tips)
- 70 g roasted salted peanuts
- 200 g fresh bean sprouts
- 2 tomatoes, deseeded and cut into thin strips
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into matchsticks
- 1 bunch fresh Thai basil leaves, roughly chopped
- 1 bunch fresh coriander leaves, roughly chopped
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
Dressing
- 30 g fish sauce
- 30 g peanut oil
- 30 g soy sauce
- 60 g lime juice
- 2 tsp white sugar
- ¼ - ½ tsp dried chilli flakes, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 172.6 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 797.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Asian cucumber salad
10 min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Gado gado
1h
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Yasai miso ramen
35 Min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Tom kha prawns
25 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Mango salmon bowl
40min