Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling
-
680
g baby red potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)
of 680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip) - 600 g water
- 1 tsp oil (see Tip)
Cooking Potatoes
- ½ tsp salt, to taste
- 850 g water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 332.1 kJ / 79.4 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 219.9 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chicken Breasts
30 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Boiled Egg Mode
20 min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Steamed Corn on the Cob
25min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Mashed potatoes
50 min
Celery leaf gremolata
5min
Cooking potatoes
45 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Lemon Risotto
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min