Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 336.5 mg
Alternatieve recepten
Baba ghanoush
1h
Wasabi mayonnaise
10min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Anise-cured salmon
14h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Grand Marnier® soufflé
1h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Pears in red wine
3sa 20 dk
Broccoli soup with sage oil
30 min
Zucchini soup
25 min
Whipped egg whites
10min