Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 336.5 mg
Alternatieve recepten
Grilled eggplant dip
2h
Baba ghanoush
1 Std.
Warm wasabi potato salad
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Romesco dip
10min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Quinoa tabouli
12h 40min