Apparaten en Accessoires
Polenta
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
olive oil1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt2 tsp
-
polenta (cornmeal)200 - 250 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
158.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
673 kJ /
160.2 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
26.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mushroom pâté
1u. 15min
Red-bown coloured eggs
Geen beoordelingen
Chicken liver pâté
2u. 20min
Lentil hotpot
12u. 45min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Gnocchi
1u. 40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Polenta
1u.
Mediterranean pearl barley risotto
1u.
Milanese risotto
25min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24u. 35min