Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt
- 200 - 250 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 673 kJ / 160.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 158.8 mg
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Asparagus risotto
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Polenta
1 Std.
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Classic zabaglione
15min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Milanese risotto
25min