Apparaten en Accessoires
Polenta
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
olive oil1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt2 tsp
-
polenta (cornmeal)200 - 250 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
158.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
673 kJ /
160.2 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
26.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baba ghanoush
1h
Polenta
1h
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Whipped egg whites
10min
Floating Islands
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Pear and blue cheese risotto
30min
Chicken liver pâté
2h 20min
Gnocchi
1h 40min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Milanese risotto
25min