![Classic zabaglione Classic zabaglione](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3B50074-48C4-41B9-9D2C-E5DEE0C63663/Derivates/f0f8c7f0-42cf-4019-8726-b47f33ebecb1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g dry Marsala wine
- 50 g white wine
- 6 egg yolks
- 120 g white sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908.5 kJ / 216.3 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 21.7 mg
Alternatieve recepten
Crème pâtissière
15 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Peaches in white wine syrup
4h
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Crème anglaise
15 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Almond pastry
25 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min