Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 80.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked cheesecake
2h 55min
Vanilla frosting
1h 35 min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Basic vanilla cake
55min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Café-style banana bread
1h 45 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min