Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 80.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free scones
30min
Bolognaise sauce for two
20min
Pumpkin soup
30min
Dairy free hot chocolate
10min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Apricot apple pie
1h 40min
Simple gluten free herb gravy
20min
Stewed apples
25min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Banana and oat mini muffins
40min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Café-style banana bread
1h 45min