Apparaten en Accessoires
Wholegrain scones
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
16 portions
Ingrediënten
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
80.7 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
559.8 kJ /
133.3 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
20.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate mousse
1u. 10min
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Steamed wholemeal bread
2u.
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free scones
30min
Easy coconut cake
1u. 45min
Chocolate and nut biscuits
55min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Pumpkin, carrot and herb bread
1u. 30min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min