Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
- 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 100 g raw sugar
- 250 g desiccated coconut
- 6 eggs
- 100 g gluten free cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
Custard filling
- 40 g raw sugar
- 30 g gluten free cornflour
- 1 egg
- 250 g full cream milk
- 4 tbsp rum (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1845 kJ / 439.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 169.5 mg
Alternatieve recepten
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free chocolate brownie
45 min