Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot muffins
- 250 g raw almonds
- 50 g brown sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- 300 g carrots, cut into pieces (approx. 3 carrots)
- 4 eggs
- 80 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 40 g vegetable oil
- 20 g sultanas
- 50 g desiccated coconut
Topping
- 6 tbsp crème fraîche
- 1 carrot, peeled into thin ribbons, for decorating
- pure maple syrup, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.3 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 85.6 mg
Alternatieve recepten
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Quick almond biscuits
35 menit
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Healthy biscuits
35 menit
Apricot macadamia biscuits
40min
Coconut oat biscuits
45min
Apple cinnamon muffins
40min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Spinach and feta muffins
40min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min