Apparaten en Accessoires
Gluten free pasta
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
613.7 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
1020.4 kJ /
243 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
44.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Butter chicken
55min
Chocolate ice cream
12u.
Cheese spread
1u.
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Gluten free scones
30min
Almond biscotti
3u. 30min
Gluten free pizza base
35min
Steamed bread rolls
2u. 10min
Gluten free sourdough bread
192u. 20min
Chicken velouté meal
40min
Basic bread
1u. 35min