Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 60 g water, plus extra for boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020.4 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 613.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free scones
30min
Vanilla ice cream
12 godz.
Béchamel sauce
20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Crème brûlée
7 Std.
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Gluten free pizza base
35 min
Tomato paste
2h 20 min