Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 60 g water, plus extra for boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020.4 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 613.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free sticky date puddings
1h 5 min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free birthday sponge cake
1j 10 menit
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free pizza base
35 Min
Gluten free plain flour
5 menit
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Gluten free scones
30 menit
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Gluten free chocolate brownie
45 Min