![Gluten free pasta Gluten free pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D037396-7F14-47DB-8528-7FA4254F12C9/Derivates/D51C7640-6007-411E-BE8E-867C2D00CBD3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 60 g water, plus extra for boiling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020.4 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 613.7 mg
Alternatieve recepten
Poached eggs
25 Min
Creamy coconut yoghurt
18h
Gluten free scones
30 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Plain yoghurt
11 Std. 10 Min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min