Apparaten en Accessoires
Gluten free pasta
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
613.7 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
1020.4 kJ /
243 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
44.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hollandaise sauce
15min
Chicken velouté meal
40min
Poached eggs
25min
Baking powder
5min
Vanilla ice cream
12u.
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free chicken and leek pies
3u. 20min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free scones
30min
Chocolate mousse
1u. 10min
Basic bread
1u. 35min