![Smoked salmon and preserved lemon choux buns Smoked salmon and preserved lemon choux buns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6AF27C8-154B-414D-BFBE-AF0DBF97BC34/Derivates/088CDC57-ACC4-4131-A8AB-45372B980932.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon and ricotta filling
- 100 g smoked salmon
- 200 g ricotta
- 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- ground black pepper, to taste
Choux pastry
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 75 g plain flour
- 1 pinch salt
- 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
- nigella seeds, for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
- fresh dill, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 530.7 kJ / 126.4 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Umami paste
5 Min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min