Apparaten en Accessoires
Kung Pao chicken
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
2 portions
Ingrediënten
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 portions
Natrium
1804 mg
Eiwitten
102.5 g
Calorieën
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Vetten
60.5 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
13.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fakeaway favourites
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Honey BBQ Chicken
1u.
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4u. 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4u. 25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1u. 5min
Tamarind Pork Curry
35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min