![Chicken and Pork Adobo Chicken and Pork Adobo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7a8325e363b62578240e2f90a8bdbc03/Derivates/b83984ef96524aac88bb55782620fb0364bd9f05.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 500 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g red cane vinegar
- 100 g soy sauce
- 1 tsp dried chilli flakes
- 500 g skin on chicken thighs, cut into halves
- cooked rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3981 kJ / 951.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 87.3 g
- Verzadigd vet
- 29.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1516.1 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Braised Lamb Shanks
3sa 35 dk
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 dk
Chilli with rice
50 dk
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Ginger Pork
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk