Apparaten en Accessoires
Balinese Betutu chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 35min
5 portions
Ingrediënten
Betutu paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh red bird's eye chilli30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tsp
-
whole chicken1
Betutu chicken
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)1
-
boiling water800 g
-
roasted unsalted peanuts40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1144.1 mg
Eiwitten
75.8 g
Calorieën
3964.3 kJ /
947.5 kcal
Vetten
58.9 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
19.6 g
Koolhydraten
28.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indonesian
13 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Stir-fry Chayote
25min
Oysters with Lime Granita
15min
Gin and juniper berry marmalade
1u. 30min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Laing
1u. 50min
Pork Adobo
55min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Okonomiyaki
30min
Sticky pork belly with jasmine rice
1u.