Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Eiwitten
- 75.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1144.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Easy citrus pie
1 Std.
Indonesian red spice paste
45 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Madurese Chicken Satay
1 Std. 30 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Sushi Rice
1h 5min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min