Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Eiwitten
- 53.7 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 43.6 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1130.7 mg
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Indonesian red spice paste
45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min