Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 105 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 min
Hornazo
Geen beoordelingen
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Mexican chicken soup
40 min
Soy bolognese
40 min
Apple, Raspberry and Citrus Fruit Juice
10min
Lemongrass Chicken Soup
50 min