Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 105 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic madeleines
24j 30 menit
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Geen beoordelingen
Pancake muffins with banana and chocolate
30 Min
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Prawn Laksa
Geen beoordelingen
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 godz. 50 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Tomato-egg drop soup
20min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 godz.