Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 450.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ukrainian borscht
35 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Honey cake
49h 30 min.
Easter Babka
2 godz. 30 min
Charlotte Russe
3 Std.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1小时 20 分钟
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Sauerkraut soup
50 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min