Apparaten en Accessoires
Ukrainian chebureks
Voorbereiding 55min
Totaal 1u. 35min
10 pieces
Ingrediënten
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
450.2 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
28.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ukrainian cuisine
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Ukrainian dressed herrings
1u.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2u.
Honey cake
49u. 30min
Potato Pancakes
45min
Grisons Barley Soup
55min
Easter Babka
2u. 30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1u. 20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3u. 25min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1u. 20min
Ukrainian borscht
35min
Turkey meatballs in dill sauce
1u. 30min
Garlic Turkey Stew
45min