Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 450.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Texas-style lovely legs
4h
Sunday lamb roast
Geen beoordelingen
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Sicilian prawn salad
40min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Spiralized Tortilla
35min
Spiced meatball soup (Bakso)
Geen beoordelingen
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Honey and herb pork loin
4h 10min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Neapolitan pizza
1h 30min