Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g onion, cut into quarters
- 700 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 3 eggs
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 3 tsp vinegar
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp dried mint (optional)
- 50 g breadcrumbs
- 1000 g mince of choice (pork, chicken or beef)
- oil, to fry
- lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1967.3 kJ / 470.2 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 392.9 mg
Alternatieve recepten
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Bulghur and lentil soup
1sa
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1h 5min
Bulghur
35 min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1sa
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Best ever carrot cake
1h 35min