Apparaten en Accessoires
Galaktoboureko
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 35min
12 portions
Ingrediënten
Syrup
-
caster sugar220 g
-
water110 g
-
lemon rind thinly peeled1
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
whole cloves2 tsp
-
cinnamon quills3 - 4
Custard
-
unsalted butter plus extra to grease and 150 g melted, to brush1 tsp
-
egg yolks6
-
caster sugar180 g
-
fine semolina180 g
-
milk1500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
filo pastry12 sheets
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
160.8 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1472.5 kJ /
351.9 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
63.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Charlotte Russe
3u.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1u. 15min
Chocolate sourdough pudding
1u. 30min
Hazelnut quince friands
2u. 25min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min