Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day-old white bread, crust removed and bread cut into pieces (3 cm)
- 200 g water
- 20 g brown onion (optioneel)
- 50 g salmon roe
- 20 g lemon juice, to taste
- 30 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387.3 kJ / 92.1 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 88.7 mg
Alternatieve recepten
Orange liqueur zabaglione
15min
Taramasalata
15min
Japanese-style dressing
5min
Crema catalana
40min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
French dressing
5min
Café de Paris butter
25min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Tarator (tahini dip)
5min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Grilled eggplant dip
2h
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min