Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g day-old white bread, crust removed and bread cut into pieces (3 cm)
- 200 g water
- 20 g brown onion
- 50 g salmon roe
- 20 g lemon juice, to taste
- 30 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387.3 kJ / 92.1 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 88.7 mg
Alternatieve recepten
Cheese soufflés
30min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Polenta
25min
Taramasalata
15 Min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 Std. 45 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Traditional hommus
25h 5 min