Apparaten en Accessoires
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Voorbereiding 30min
Totaal 29u. 45min
8 portions
Ingrediënten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Eiwitten
173.5 g
Calorieën
7506 kJ /
1787.2 kcal
Vetten
104.6 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
35 g
Koolhydraten
37.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Flank steak with horseradish cream sauce
4u. 20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Geen beoordelingen
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2u. 55min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Thai burgers
30min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4u. 20min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6u.
Coffee Shop Egg Bites
50min