![Veal in tuna sauce Veal in tuna sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64138.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuna sauce
- 300 g sunflower oil
- 80 g canned tuna in oil, drained
- 10 g capers and a little extra for the garnish
- 3 anchovy fillet, preserved in oil
- 1 tsp vinegar
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 20 g lemon juice
- 2 pinches salt, to taste
To cook the veal
- 1 white veal top round roast, (800-1000 g)
- 1 tsp salt
- 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1000 g water, for steaming
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Verde
10 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Caesar salad dressing
10 Min
Oysters Rockefeller
25 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Artichokes Romana
50 min
Caesar Salad
30 min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Eggcellent Caeser Dressing
10 Min