Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, chopped into segments
- 2 garlic cloves
- 150 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 200 g chicken breast, diced
- 200 g beef, diced
- 200 g pork meat, lean, sinew free, diced
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper, ground
- 1 bay leaf, dried
- 30 g cognac or brandy
- 50 g flour
- 200 g milk
- 24 - 30 dried cannelloni tubes
Béchamel sauce
- 60 g butter
- 60 g flour
- 750 g milk
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp black pepper, ground
- 3 pinches nutmeg, ground
To brown
- 50 g grated cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2019 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 29.44 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 27.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Beer Marinade
10 Min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Ham mousse
10 Min
Greek style pork stew
45 Min
Hot dogs
35 dk
Pierogi (Cheese dumplings)
1sa 30 dk