Compatibele versies
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Cheeseburger Quiche
50 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Portuguese green eggs
50 min
Spidey Chicken à la King
40 min
Cottage pie
1h 15min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 Std. 50 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Chicken à la king
40 min