Compatibele versies
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Steamed chocolate cake with whipped cream
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5min
Noodle soup
35 Min
Pulled pork with steamed buns
3h
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Beef burgers with cheese filling
40 Min
Hazelnut Chocolate Atole
15 dk
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Potato, bacon and cheese tortilla
50 Min
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 Min