![Orange Sponge Orange Sponge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C2380CF-65FA-411D-9BC4-AE220F01E1A6/Derivates/89fa50e1-041f-4880-a762-1319b94692c6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 60 g orange zest (thin peelings of skin from approx. 5 oranges)
- 190 g whole milk
- 175 g olive oil
- 60 g orange juice
- 125 g eggs, (approx. 3 medium)
- 250 g caster sugar
- 250 g plain flour
- 4 tsp baking powder
- Voeding
- per 10 slices
- Calorieën
- 16004.4 kJ / 3825.1 kcal
- Eiwitten
- 49.1 g
- Koolhydraten
- 476 g
- Vetten
- 195.1 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1762.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Cake
2h 30min
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Cream Cheese Icing
5min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Millionaire's Chocolate Tart
2 godz. 20 min
Lemon cake
2h
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Cappuccino Cake
2h
Carrot and Apple Cake
1h 30min