Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 10 g caster sugar
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g strong white bread flour
- 3 large eggs
Filling
- 50 g icing sugar
-
200
g fresh raspberries
of frozen raspberries, defrosted - 350 g double cream
Icing
- 250 g icing sugar
- water, for icing
- 4 food colouring pastes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2425 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 43.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Macarons
25h 30 min
Chocolate Fondants
40 min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Vanilla ice cream sandwiches
13h 25min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50min
Choux Pastry
2h
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15 min