Kingfish pie

Kingfish pie

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
6 portions

Ingrediënten

Dough
  • water
    150 g
  • flour
    350 g
  • egg
    1
  • milk powder
    25 g
  • vegetable oil plus extra for greasing
    30 g
  • salt
    1 tsp
King fish filling
  • white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
    600 g
  • lemon juice freshly squeezed
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • tamarind paste
    50 g
  • hot water
    50 g
  • fresh coriander roughly chopped
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • red onions cut into quarters
    200 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • tomatoes cut into quarters
    300 g
  • sugar
    1 tsp
  • vegetable stock paste, homemade
    2 tsp
    2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • dried chilli flakes adjust to taste
    1 tbsp
Assembly and baking
  • vegetable oil for greasing
  • flour for dusting
  • toasted pine nuts
    50 g
  • egg lightly beaten with 1 tbsp water
    1

Voeding per 1 portion

Calorieën 597 kcal / 2498 kJ
Eiwitten 31.8 g
Vetten 24.8 g
Koolhydraten 61.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...