Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Pork and porcini roulade
5h 15min
Fondant Icing
35 Min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Chocolate Peach Trifle
1h 20min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1 Std.
Red Thai Curry Paste
25 Min
Black forest cake
5h
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 Std.
Six-layer cake
5 Std. 45 Min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min