![Kingfish pie Kingfish pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D19BC5E4-D0C3-498D-88ED-F23F2335B0B1/Derivates/18622c56-0a79-4299-a3b5-455e8fa99548.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1 Std. 40 Min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 Std. 20 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Crème Caramel
3h 50 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Two Crust Pie Pastry
13 Std. 50 Min
Fruit Tart
2 Std. 40 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min