Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1650 g water, divided
- 1 tsp active dry yeast
- 230 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 g salt, fine
- 10 g unsalted butter, to grease
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1057.9 kJ / 252.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 502.8 mg
Alternatieve recepten
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Persimmon fruity dream
10 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 Std. 30 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 Min
Custard Sauce - Pouring Custard
15 dk
Mustard Caramel Sauce
15 dk
Liquorice ice cream
8h 30min
Steamed coconut custards
45 Min
Hawaiian Bread Rolls
3 Std.
Caramel puddings
2 Std. 40 Min
Caramel syrup
25 menit