Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g garlic cloves
- 25 g shallots
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef bakso (Indonesian meatball), cut in quarters
- 100 g cooked chicken meat, shredded
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked basmati rice, refrigerated overnight
- 15 g red bird's eye chillies, cut in thin slices
- 50 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 50 g fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 20 g crispy fried shallots
- 3 sunny side eggs
- ½ tsp chicken stock powder
- garlic crackers, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1765 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Steamed Meatballs
30min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Ginger Garlic Paste
10min
Mixed Herbs Rice
35 min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min