Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Satay
- 600 g chicken leg meat, skinless, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g toasted peanuts (see tip)
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g fresh red curly chillies, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 10 g sugar
- 5 fresh kaffir lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g crispy fried shallots
- 3 limau lime, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4471 kJ / 1069 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 3286 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sourdough potato bread
5h
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 godz. 45 min
Chilli Cheese Dogs
50 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Roasted banana affogato
Geen beoordelingen
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Brown Rice Congee
30 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Indonesian white spice paste
35 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min