Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
-
1
tsp sugar
of 1 tsp diastatic malt powder -
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast (8 g) - 400 g bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g chopped tomatoes, canned
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Molten Lava Cake
45p
Coconut Mocha Frappe
3h 30 min
Pizza Margherita
2h 10 min
Mint lemonade
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Cheese pies
1h 25 min
Lemon slush
10 dk
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Geen beoordelingen
Jacket potato mice
1h 15min