Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 3 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g tinned chopped tomatoes
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2760 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2h 10min
Pizza Margherita
2h 10min
Crêpes
1h 15min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Falafel
24h
Pizza Dough
1h
Pizza Margherita
2h 10min
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Vegan Burger
5h
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3 Std.
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50 min.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min