Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 250 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 60 g spring onions, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 6 - 8 leaves fresh basil
-
1
tsp dried marjoram
of 2 - 3 sprigs fresh marjoram, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel
2 godz. 45 min
Apricot Danish Pastries
40min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Geen beoordelingen
Strawberry and Pear Terrine
9 godz. 30 min
Egg Free Pasta
1h 35min
Taiwanese Steamed Buns
2 godz. 45 min
Fruit Nectar
10min
Rye Bread Rolls
4h