Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 250 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 60 g spring onions, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 6 - 8 leaves fresh basil
-
1
tsp dried marjoram
of 2 - 3 sprigs fresh marjoram, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Four Cheese Pizza
2h 35min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Sardine Empanada
1h 40min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Neapolitan
Geen beoordelingen
Curry Bread Rolls
2h 10 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Pizza Marinara
1h 35min