Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour, plus extra for flouring
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 250 g cherry tomatoes
- 80 g tomato purée
- 20 g balsamic vinegar
- 2 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
-
1
tsp dried oregano
of 2 - 3 sprigs fresh oregano, leaves only - 1 tsp sugar
- 3 pinches fine sea salt
- ½ fresh chilli, deseeded, sliced (5 mm)
- 190 g smoked salmon, sliced (1 cm)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 60 g red onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 100 g pitted black olives
- 100 g mixed baby leaf salad
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3534 kJ / 845 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Veracruz Fish
30min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Fish Stew
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Polenta Cake
1h