Pain aux Cereales
TM6 TM5

Pain aux Cereales

4.6 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

Starter Dough

  • 1 tsp dried instant yeast
    of 10 g fresh yeast, crumbled
  • 50 g strong white bread flour
  • 50 g water
  • ½ tsp fine sea salt

Dough

  • oil, for greasing
  • 1 tsp dried instant yeast
    of 10 g fresh yeast, crumbled
  • 110 g strong white bread flour
  • 110 g strong wholemeal bread flour
  • 150 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp barley malt extract
  • 35 g sesame seeds
  • 30 g linseeds
  • 100 g water, boiling

Voeding
per 1 slice
Calorieën
450 kJ / 108 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
15.7 g
Vetten
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten