Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g strong white bread flour
- 50 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dough
- oil, for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 110 g strong white bread flour
- 110 g strong wholemeal bread flour
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 35 g sesame seeds
- 30 g linseeds
- 100 g water, boiling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marble cake
2 Std. 10 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Pain d'Epi
2h 40min
Spelt bread
26h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Rustic bread
2h
Rustic Bread
2h
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Cherry Pie
12h 15min
Rye Bread Rolls
4h
Sourdough-style Loaf
122ωρ. 45 λεπτ.
Sonja's Bread
3hod. 10min