Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 250 g tinned whole peeled tomatoes
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 4 artichoke hearts, in oil, drained, quartered
- 50 g mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced
- 50 g taggiasca olives
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 105.2 g
- Vetten
- 33.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Bread
5h 20min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Sangria
10min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Tiramisu
5h 20min
Pizza Margherita
2h 10 min
Seafood Korma
40 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min