![Supplì (Roman Rice Croquettes) Supplì (Roman Rice Croquettes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6257438f-e33d-4174-ba10-512bfdc8c569/Derivates/8f5cd47a-e22c-4917-9234-e98c0a789d13.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 80 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- 3 fresh basil leaves, roughly chopped
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Supplì
- 100 g bread, torn in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g risotto rice, any flavour, leftover or freshly made and cooled
- 100 g fresh mozzarella, cubed (1-2 cm)
- 2 medium eggs, beaten
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2801 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Mini Fougasse
5 godz.
Beef Chipotle Soup
55min
Salt Cod Fritters
45 Min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 Std. 35 Min
Coconut and Almond Milkshake
10 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Baked Oatmeal Niçoise
40 Min
Carrot and Coconut Smoothie
10 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min