Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 80 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- 3 fresh basil leaves, roughly chopped
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Supplì
- 100 g bread, torn in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g risotto rice, any flavour, leftover or freshly made and cooled
- 100 g fresh mozzarella, cubed (1-2 cm)
- 2 medium eggs, beaten
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2801 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Chip Muffins
1h
Mushroom pie
1h 30min
Crêpes
1h 15min
Stuffed vegetables
1h 5min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Chocolate Mousse
3h 20min
Pizza Margherita
2h 10min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 Std.
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Chocolate Affogato
10min
Berry mousse
4h 50min