Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 60 g water
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 115 g sour cream, any type
- 70 g sugar
- 485 g bread flour
- 1 tsp salt
- 1 tbsp active dry yeast
- 2 egg, large (65-70 g)
- bread flour, to dust
- vegetable oil, to grease
Filling
- 60 g unsalted butter, melted
- 170 g brown sugar
- ¼ tsp vanilla extract, natural
- 2 tsp cinnamon, ground
- ⅛ tsp salt
- 115 g raisin, all varieties (optioneel)
- 60 g pecan nut, chopped
Glaze
- 140 g sugar
- 115 g cream cheese, room temperature
- ⅛ tsp cinnamon, ground
- ¼ tsp vanilla extract, natural
- 2 tsp heavy cream, 35% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1886.1 kJ / 450.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Geen beoordelingen
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 dk
Whipped Cream
10min
Beet Vinaigrette
15 dk
Vanilla ice cream sandwiches
13 Std. 25 Min
Hokkaido Cupcakes
45min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Key Lime Madeleines
2h 35 min
Amarena cherry ice cream
8 godz. 10 min
Bannock Bread
45min