Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 60 g water
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 115 g sour cream, any type
- 70 g sugar
- 485 g bread flour
- 1 tsp salt
- 1 tbsp active dry yeast
- 2 egg, large (65-70 g)
- bread flour, to dust
- vegetable oil, to grease
Filling
- 60 g unsalted butter, melted
- 170 g brown sugar
- ¼ tsp vanilla extract, natural
- 2 tsp cinnamon, ground
- ⅛ tsp salt
- 115 g raisin, all varieties (optioneel)
- 60 g pecan nut, chopped
Glaze
- 140 g sugar
- 115 g cream cheese, room temperature
- ⅛ tsp cinnamon, ground
- ¼ tsp vanilla extract, natural
- 2 tsp heavy cream, 35% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1886.1 kJ / 450.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Velvet Waffle
20 Min
Eggs Benedict and corn muffins
1 Std. 15 Min
Buckwheat Crêpes
Geen beoordelingen
Black Lemonade
144 godz.
Horchata
5 Min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Soparnik
1h 45min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 Min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 Min