Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g nuts, whole, mixed, e.g. cashews, almonds, pecans etc.
- 155 g dessert apple (approx. 1 apple), stem removed and ends trimmed. Trimmed to fit the blade width
- 170 g pear, firm (approx. 1 pear), stem removed and ends trimmed. Trimmed to fit the blade width
- 450 g plain yogurt
- dried fruit, mixed, e.g. strawberries, blueberries, etc., to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757.6 kJ / 181.1 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 87.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple frangipane tart
1h 20 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Black tahini banana bread
1h 20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2u. 40min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Fennel Risotto
35 Min
Festive fruit cake
30h 55min